Ariyana Arsala, Directrice, Hoofd-Dietiste & Auteur

Ik ben praktijkmanager, hoofd-diëtiste & auteur van ‘Het Geheim van Afvallen’ en daarnaast de oprichter van Diëtistenpraktijk Samen Sterk. Ik werk met heel veel plezier als diëtiste in Vlissingen, Middelburg, Bergen op Zoom en Rotterdam.

Ik help mijn cliënten om balans te vinden tussen lekker eten en gezond eten. Ik leer mijn cliënten niet alleen om te genieten van eten, maar ook bewuster te eten. Op die manier bereiken ze een gezondere leefstijl. Ik bied steun, een luisterend oor en de juiste begeleiding aan mijn cliënten. Tijdens de behandelingen krijgt u advies op maat en praktische tips, zodat u in alle situaties de beste voedselkeuze kan maken.

Ik zal u tijdens de behandeling ondersteunen en begeleiden om de kwaliteit van uw leven te verbeteren. Tijdens het consult wordt in goed overleg met u een behandeling opgesteld ter verbetering van uw gezondheid.

Als professional werk ik samen met huisartsen, fysiotherapeuten, praktijkondersteuners, psychologen en andere paramedici om de kwaliteit van de zorg te verbeteren.

Als ervaren diëtiste ben ik gespecialiseerd in:

  • Gewichtsverlies
  • Diabetes
  • Maag- en darmproblemen
  • Hoge Cholesterol
  • Ondervoeding
  • Ondergewicht
dietist rijssen

Contactgegevens

Diëtistenpraktijk Samen Sterk
Telefoon: 085 7500 050
Afspraken wijzigen: afspraken@samen-sterk.com
Overige vragen: admi@samen-sterk.com

Biografie Ariyana Arsala

Ariyana Arsala is een rijzende ster op het gebied van succesvol afvallen.
Haar motto is ” Afvallen hoeft zeker geen lijden te zijn”.
Zij laat zien dat afvallen ook op een gemakkelijke en smakelijke manier kan.
Met haar unieke concept zijn velen duizenden mensen succesvol afgevallen.

Na haar opleiding tot doktersassistent heeft Ariyana de opleiding HBO Voeding en Diëtetiek cum laude afgerond. Vanuit een achterstandspositie heeft zij een florerende carrière opgebouwd. Op eigen kracht heeft Ariyana een bloeiende praktijk opgericht op meerdere locaties in Nederland.

Ariyana is geboren in Kabul (Afghanistan), waar zij en haar familie onder erbarmelijke omstandigheden leefde. Op 12 jarige leeftijd is zij met haar moeder en broertjes gevlucht naar Nederland.

Tot op de dag van vandaag is Ariyana bezig met mensen te inspireren op gedragsverandering d.m.v. een nieuwe kijk te geven op het afvalproces.

 

Gezien op RTL4rtl 4, Omroep Zeeland omroepen Gezondheidsbeurs 2017 gezondheidsbeurs-MI-300x150