Klachtenprocedure. 

Natuurlijk geven wij als Diëtistenpraktijk Samen Sterk de hoogste vorm van dienstverlening omdat wij staan voor tevreden klanten. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat u als cliënt een klacht heeft. In dit geval adviseren wij u de volgende procedure te volgen:

  1. Neem contact op met uw diëtist en kijk of u er samen uit kunt komen.
    U kunt haar hierover mailen of bellen. De gegevens van de diëtiste staan in uw herinneringsmails van de afspraak.
  2. Mocht dit niet lukken dan kunt u via het contact formulier
    (www.samen-sterk.com/contact) de klacht versturen naar Diëtistenpraktijk Samen Sterk.

 

Diëtistenpraktijk Samen Sterk heeft ook een kwaliteitsfunctionaris in dienst die deze klacht als eerste zal oppakken en zo snel mogelijk adequaat zal behandelen.

  1. Mocht u ondanks onze inspanning nog niet tevreden zijn dan kunt u de klacht neerleggen bij de Klachten en Geschillenregeling Paramedici. Alle dietisten van Dietistenpraktijk Samen Sterk zijn aangesloten bij de kwaliteitsregisterparamedici. U kunt via de website van Klachtenloket Paramedici een klacht indienen. Via de website www.klachtenloketparamedici.nl vindt u meer informatie over de klachtenprocedure.
    U dient hier schriftelijk aanvraag te doen. De geschillencommissie zal de klacht objectief bekijken en met een uitspraak komen. Deze uitspraak is bindend voor beide partijen.