Een nieuwe leefstijl met onze diëtisten Helmond

Wil jij graag van die overtollige kilo’s af? Bij diëtistenpraktijk Samen Sterk ben je aan het juiste adres voor speciale begeleiding om jouw lichaam weer in topvorm te brengen. Of je nu te maken hebt met onder- of overgewicht, advies nodig hebt voor een voedselallergie, of worstelt met klachten zoals diabetes of COPD, wij staan voor je klaar om je te helpen die extra kilo’s kwijt te raken! Als je op zoek bent naar een persoonlijk behandelplan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een vrijblijvende afspraak te maken. Wacht niet langer en begin vandaag nog aan jouw reis naar een gezonder leven! We zijn er om je te ondersteunen.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Helmond

Huisartsenpraktijk t’ Heelhuis
Ameidepark 23
5701 ZZ Helmond

Diëtist: Ramon Kraaijmaker

Dinsdag: 08.30 tot 17.00 uur 

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Wat doet onze voedingsdeskundige in Helmond?

Als diëtist in Helmond staan wij klaar om jou te helpen een gezonde leefstijl en een gebalanceerd voedingspatroon te ontwikkelen. We beginnen met een gesprek waarin we jouw specifieke behoeften bespreken, en daarna bieden we op maat gemaakt voedingsadvies. Jouw kwaliteit van leven staat hierbij altijd centraal. Gedurende het dieet begeleiden wij je bij het veranderen van je (eet)gewoonten en mindset, zodat je niet terugvalt in oude patronen. Deze veranderingen helpen om ernstige ziekten en gezondheidsproblemen te voorkomen. Het doel is om jou een gezondere levensstijl te laten omarmen, en daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Wat kost een diëtist?

De totale kosten van jouw diëtist hangen natuurlijk af van jouw doelen en wensen, evenals het aantal benodigde consulten. Wij beschouwen verschillende activiteiten, zoals het voorschrijven van recepten, het beantwoorden van vragen via telefoon of WhatsApp, en het bestellen van producten, als consulten. De kosten voor deze diensten variëren natuurlijk afhankelijk van de duur van het consult. Gelukkig wordt een groot deel van de kosten voor een diëtist vergoed door jouw zorgverzekering. Het bedrag wordt in dat geval wel eerst verrekend met jouw eigen risico.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
dietistXhelmond

Gemakkelijk afvallen bij diëtistenpraktijk in Helmond

Als je last hebt van overgewicht, is de kans groot dat je je niet comfortabel voelt in je eigen lichaam. Bij Samen Sterk in Helmond zijn onze diëtisten er om je te ondersteunen bij het proces van afvallen. Samen stellen we een plan op, waarna jij aan de slag gaat met het nieuwe dieet. Op die manier werken we samen aan het herwinnen van jouw welzijn en zorgen we ervoor dat je je snel weer goed in je vel voelt.

Jij staat op nummer één

De kwaliteit van leven is voor ons enorm belangrijk. Wij willen er dan ook voor zorgen dat je een vrij dieet kunt volgen, zonder dat je het gevoel hebt dat je ergens aan vast zit. Daarbij vinden we het belangrijk dat je weet waar je mee bezig bent en vooral ook waarom.

Daarom geeft Samen Sterk niet alleen één op één voedingsadvies, maar ook kookworkshops, voorlichtingen en organiseren we wandeltrajecten.

Neem contact op met onze voedingscoach in Helmond!

Wil jij graag afvallen of worstel je met andere gezondheidsproblemen? Onze diëtisten zijn experts op het gebied van gewichtsverlies, diabetes, hart- en vaatziekten, ondervoeding, maag- en darmproblemen, en sportvoeding. Dus, we hebben altijd iemand die jou optimaal kan ondersteunen. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

dietistXinXhelmond

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Vorige
Volgende

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek in Helmond?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!