Afvallen! Zonder honger met blijvende resultaten!

Stel je voor… Je staat elke ochtend op, vol goede moed dat vandaag de dag is dat alles verandert. Vandaag is de dag dat je gezond gaat eten, dat je gaat sporten.. Je ideale gewicht bereiken en weer goed voelen in je vel.

Maar….. dan komt het leven ertussen. Lange werkdagen, sociale verplichtingen, en die onweerstaanbare roep van comfort food op de moeilijke momenten. Elke poging voelt als een strijd, een gevecht tegen je eigen wilskracht, en langzaam maar zeker sijpelt de moed je weer door de schoenen.

En je vertelt jezelf…pfffmaandag begin ik wel weer overnieuw….

De Pijn van de Stilstaan

Het gevoel dat je vastzit. Je weet dat verandering voor jou mogelijk is, maar hoe vaak je ook probeert, je lijkt altijd terug te vallen in oude patronen. Het knelpunt is niet alleen het gewicht zelf, maar het gevecht met jezelf. De wrijving tussen wie je bent en wie je wilt zijn. Het zwaarste struikelblok is het gevoel van falen dat elke misstap met zich meebrengt.

En dan is er nog het grootste probleem van allemaal: het overweldigende gevoel dat je er alleen voor staat. Zonder duidelijke richting, zonder ondersteuning, zonder iemand die begrijpt hoe moeilijk deze reis echt is.

Er is Licht aan het Einde van de Tunnel

Hier is waar wij binnenstappen!

Wij begrijpen deze pijn, deze uitdagingen, omdat we ze zelf hebben gezien… niet alleen bij meer dan 20.000 klanten, maar ook van dichtbij. Wij weten dat de reis naar een gezonder leven meer is dan alleen maar gewicht verliezen. Het gaat om het transformeren van je leven, het herwinnen van je zelfvertrouwen, en het ontdekken van een versie van jezelf die je misschien nog nooit eerder hebt gezien.

Wij bieden niet zomaar een programma; wij bieden een partnerschap. Dat je echt er niet alleen voor staat, maar Samen doet met ondersteuning!

 • Met een gemeenschap die je ondersteunt. 
 • Expertise die je begeleidt 
 • En een plan dat is afgestemd op jouw unieke leven. 
  Met ons hoef je nooit meer te voelen dat je er alleen voor staat!

Jouw Transformatie Begint Vandaag

Vergeet de tijdelijke oplossingen, de jojo-diëten, en de onrealistische fitnessprogramma’s. Het is tijd voor een echte verandering. Eén die begint met begrip en eindigt met resultaten!

Laat ons je helpen om de cyclus te doorbreken. Samen kunnen we de uitdagingen aangaan, de knelpunten overwinnen, en een pad bewandelen naar een gezonder, gelukkiger jij.

Jouw verhaal van transformatie begint hier. Zet die stap. Met dit unieke concept zijn wij je er om je te begeleiden op verschillende uitdagingen van het leven!

Laat ons je meenemen op een reis naar de toekomst. Een blik op wat er mogelijk is wanneer je besluit om de unieke stap te zetten!

Dit is niet zomaar een toekomstbeeld; het is een uitnodiging om jezelf in een nieuw licht te zien, omringd door de resultaten van je moed en doorzettingsvermogen.

Uren
Minuten

Een Nieuwe Dag

Tijdens dit proces kom je er al achter dat je als een nieuw mens opstaat. Niet met lood in je schoenen, maar met een lichtvoetigheid die je al jaren niet hebt gevoeld. Zo’n dag begint niet met zelftwijfel of uitstelgedrag, maar met een stille erkenning van je eigen kracht. Je ziet een duidelijk pad voor je, en voor de eerste keer in lange tijd, voelt de richting die je opgaat zowel haalbaar als opwindend!

De Transformatie

Naarmate de dagen overgaan in weken, en weken in maanden, begin je een verandering te merken. Niet alleen in de spiegel, hoewel de fysieke veranderingen onmiskenbaar zijn, maar dieper dan dat. Je slaapt beter, je energieniveaus zijn gestegen, en er is een nieuw gevoel van helderheid in je geest.

Je relatie met voedsel is getransformeerd. Het is niet langer een bron van schuldgevoel of een middel voor troost, maar een bron van voeding en plezier. De strijd met wilskracht is vervangen door een harmonieuze balans, waarbij gezonde keuzes natuurlijk en positief aanvoelen.

Je bent niet Alleen

Wat eens een eenzame strijd leek, is nu een gedeelde reis. Je bent omringd door een gemeenschap die je begrijpt en ondersteunt, mensen die juichen bij je successen en je optillen bij tegenslagen. De regelmatige check-ins en coaching sessies zijn geen verplichtingen, maar hoogtepunten van je week, kansen om te leren, te groeien, en geïnspireerd te raken.

De Levenslange Verandering

Dit is geen tijdelijke verandering. De tools en kennis die je hebt opgedaan, zijn ingebed in de stof van je dagelijks leven. Je hebt niet alleen je lichaam getransformeerd, maar ook je mindset. Je benadert uitdagingen met een nieuw gevonden veerkracht, en je weet dat, wat het leven ook op je pad brengt, je de vaardigheden hebt om ermee om te gaan.

Dit is geen fantasie. Dit is wat er mogelijk is wanneer je de beslissing neemt om te investeren in jezelf, om de ondersteuning en begeleiding te accepteren die je nodig hebt om te slagen. Jouw toekomstige zelf wacht al op je, aan de andere kant van die beslissing. De vraag is, ben je klaar om die stap te zetten?

Persoonlijke aanpak bij Afvallen?

 • Persoonlijke voeding- en bewegingsadvies gebaseerd op jouw Lichaam en Leven!
 • Community voor Steun en Tips
 • Persoonlijke Boodschappenlijst
 • Persoonlijke aanpak van emotie-eten, wetenschap over gewichtsverlies, koken en meer...
 • Persoonlijke plan om je Mind en Body te connecten
 • En meer....
Uren
Minuten

Wanneer je besluit om onze aanpak voor een gezondere levensstijl en gewichtsverlies toe te passen, ontgrendel je een reeks voordelen die je leven op diverse manieren kunnen transformeren. Hier zijn een aantal voordelen die je kunt verwachten:

Lichamelijk gezondheid verbetering:

Gewichtsverlies:
Bereik en behoud je ideale gewicht op een gezonde en manier.

✓  Verhoogde Energielevels:
Voel je energieker

  Verbeterde Slaap:
Geniet van een diepere en meer herstellende slaap elke nacht

  Sterker:
Verminder het risico op chronische ziekten zoals diabetes, hartziekten en hoge bloeddruk. Met het doel om volledig vrij te zijn van deze chronische ziekten.

✓  Flexibiliteit en Mobiliteit:
Ervaar verbeteringen in je lichaamsbeweging en vermindering van pijn.

✓  Sterkere Immuunsysteem:
Bouw een sterker immuunsysteem op door gezonde leefgewoonten.

Mentale en Emotionele Welzijn:

✓  Mentale Helderheid en Focus:
Verbeterde concentratie en mentale prestaties

✓  Emotionele Balans:
Tools om beter om te gaan met stress en emoties

✓  Zelfvertrouwen: Bouw zelfvertrouwen op en voel je goed over je lichaam en jezelf.

✓  Betere Relatie met Voedsel:
Ontwikkel een gezonde relatie met voedsel, vrij van schuldgevoelens en restricties.

✓  Gesteund voelen
– Ondersteunende Gemeenschap: |
Word lid van een gemeenschap die je begrijpt, ondersteunt en motiveert.

– Deskundige Begeleiding:
Profiteer van de kennis en ervaring van professionals die je begeleiden naar je doelen.

Meer voordelen:

✓  Levenslange Vitaliteit:
Geniet van een hogere kwaliteit van leven met verminderde risico’s op chronische ziekten.

✓  Rijkere Levensjaren: Beleef meer actieve en energieke jaren, met een sterker immuunsysteem, een gezond hart- en vaatstelsel, optimale lichaamsfuncties, en een stabiel emotioneel welzijn voor een langer, vervullend leven met je gezin.

Deze voordelen vormen samen een krachtige motivatie om de eerste stap te zetten en je te committeren aan een gezondere toekomst.

Elk aspect van je leven kan verbeteren wanneer je besluit deze reis te ondernemen.

Ervaringen van anderen:

Wie zijn wij?

Sinds onze oprichting in 2014 hebben we bij al meer dan 20.000 mensen geholpen om hun gezondheidsdoelen te bereiken. Of het nu gaat om gewichtsverlies, het verminderen van medicatie, afvallen, of simpelweg het nastreven van een gezonder leven; onze aanpak heeft bewezen effectief te zijn!

Deze verhalen zijn slechts het begin van wat mogelijk is wanneer je deelneemt aan een van onze programma’s.

Niet voor iedereen!

Na jaren van reflectie en verdieping zijn wij klaar om deze transformerende ervaring aan te bieden. Ditmaal met een verfijnde aanpak die onze vorige successen overtreft.

Kun je het jezelf voorstellen bruisend van energie, met de vrijheid om je dagen te vullen zoals jij dat wilt. Je bent gezond, je geest is helder, en je leeft elke dag je volledige potentieel.

Dit nieuwe concept is niet voor iedereen! Dit is exclusief voor mensen die hun leven serieus willen transformeren! Dit is niet voor mensen die iets tijdelijk willen doen, dit is ook niet voor mensen die niet coacheble (trainbaar) zijn. Ook mensen die overal smoesjes voor hebben waarom iets niet kan, zijn niet geschikt hiervoor.

Onze programma’s zijn ontworpen voor iedereen die streeft naar een gezonder, gelukkiger en energieker leven. Of je nu je gewicht effectief wilt beheren, chronische ziekten wilt voorkomen of bestrijden, of simpelweg je algehele welzijn wilt verbeteren, onze aanpak biedt de tools en begeleiding die je nodig hebt. Ideaal voor drukke professionals, ouders die balans zoeken, of senioren die actief willen blijven, onze programma’s zijn flexibel en aanpasbaar aan jouw unieke levensstijl en behoeften.  Als je klaar bent om je levenskwaliteit te verbeteren en een gemeenschap van gelijkgestemden wilt joinen, dan zijn onze programma’s gemaakt voor jou!

Druk op onderstaande knop! SCHRIJF JE NU IN!

Uren
Minuten

Meest Gestelde Vragen:

Het is begrijpelijk om sceptisch te zijn, maar ons programma is gebaseerd op bewezen methoden en begeleid door gecertificeerde Diëtisten. Bovendien bieden we regelmatige feedbackmomenten en aanpassingen aan jouw plan om ervoor te zorgen dat het werkt voor jou.

Motivatie is een uitdaging voor iedereen. Daarom omvat ons programma toegang tot een ondersteunende gemeenschap en persoonlijke coaching om je gemotiveerd te houden. Je staat er niet alleen voor!

We begrijpen dat tijd een kostbaar goed is, daarom is ons programma flexibel ontworpen om in jouw levensstijl te passen. Van korte, effectieve workouts tot eenvoudige maaltijdplanning, we maken het haalbaar voor zelfs de drukste schema’s!

Het is begrijpelijk om sceptisch te zijn, maar ons programma is gebaseerd op bewezen methoden en begeleid door gecertificeerde Diëtisten. Bovendien bieden we regelmatige feedbackmomenten en aanpassingen aan jouw plan om ervoor te zorgen dat het werkt voor jou.

Veel programma’s bieden geen gepersonaliseerde aanpak of de voortdurende steun die cruciaal is voor langdurig succes. Ons programma is anders omdat we individueel afgestemde plannen en continue ondersteuning bieden om je door elke stap van het proces te begeleiden.

Hoewel de initiële kosten hoger kunnen lijken, investeer je in een uitgebreid programma dat ontworpen is voor duurzame resultaten en langetermijngezondheid. De waarde die je ontvangt in termen van persoonlijke begeleiding, ondersteuning, en op maat gemaakte hulpmiddelen overstijgt ver de kosten.

Ons programma is ontworpen met de flexibiliteit om aan te passen aan diverse gezondheidsbehoeften en omstandigheden. We werken samen met jou om een plan op te stellen dat veilig en effectief is, rekening houdend met jouw specifieke situatie.

Goed nieuws: wij ook niet! Ons programma focust op het creëren van een gebalanceerde, voedzame eetpatroon die je kunt volhouden. Het gaat niet om beperking, maar om het vinden van gezonde voeding die je lekker vindt en die bij jouw leven past.

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Onze aanpak omvat individuele coaching en regelmatige check-ins om ervoor te zorgen dat je je ondersteund voelt en je programma op jouw behoeften blijft afgestemd.

Ons programma is specifiek ontworpen om je te helpen duurzame levensstijlveranderingen door te voeren, niet alleen voor tijdelijk gewichtsverlies. We richten ons op langdurige gezondheid, niet op snelle fixes!

Geen zorgen, ons programma is gebaseerd op het principe van balans en genot. We leren je hoe je een voedzaam en bevredigend dieet kunt samenstellen dat niet beperkt is tot alleen groenten. Variatie en smaak staan centraal.

Goed nieuws: dat is ook niet nodig. Ons programma omvat efficiënte en effectieve oefeningen die je in korte sessies kunt doen, thuis of elders, passend bij jouw schema en voorkeuren.

Honger lijden is niet de sleutel tot succes. Ons programma focust op het eten van volwaardige, voedzame maaltijden die je verzadigd houden. Het gaat om slim eten, niet om minder eten.

Discipline is slechts één deel van de vergelijking. Ons programma biedt de structuur, steun, en motivatie die je nodig hebt om je doelen te bereiken, zelfs als je in het verleden hebt geworsteld met zelfdiscipline.

Sociale evenementen en uit eten gaan zijn deel van het leven. Ons programma leert je strategieën om slimme keuzes te maken zonder je sociale leven op te offeren.

Ons programma benadrukt het belang van een gebalanceerd dieet dat gebaseerd is op makkelijk verkrijgbare, voedzame voedingsmiddelen. Dure superfoods of supplementen zijn niet nodig om succesvol te zijn.

Absoluut. Ons programma wordt op maat gemaakt om rekening te houden met alle dieetbeperkingen of allergieën die je hebt. Persoonlijke aanpassingen zijn een essentieel onderdeel van onze aanpakPersoonlijke Dagmenu’s met Recepten