Gratis Webinar: Samen Sterk Afslankprogramma

Er bestaat geen one-size-fits-all…
Wij helpen je blijvend slank, fit en gezond te worden met persoonlijke coaching! Meld je nu aan voor ons webinar.

dietist haarlem
Zorgkaart Nederland
8.9
bekend van rtl4

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

De voordelen van het Samen Sterk afslankprogramma

Persoonlijke aanpak

Voeding- en bewegingsadvies gebaseerd op jouw situatie

Persoonlijke boodschappenlijst

Tools en hulpmiddelen die je helpen afvallen

Persoonlijke hulp bij emotie-eten, koken en meer

Voorkom terugval dankzij begeleiding

Je wordt volledig begeleid door Personal Trainers, Diëtist & Mindset coach 

Je behoort tot de besloten community voor steun en tips

Je houdt persoonlijke sessies met begeleiders

Blijvende resultaten

Blijvende verandering in je levensstijl

Je transformeert je gewicht én je mindset

Alles omvattend pakket die alle begeleiding, hulp en tools bevat

Beperkt aantal plekken om te garanderen dat iedereen succes behaalt

Tip

Samen Sterk biedt een gratis webinar waarin diëtisten 10 onthullingen doen waarom afvallen niet lukt. Hierin worden tips gedeeld en een aanpak waarmee je blijvend resultaat behaald in plaats van afvallen met het jojo-effect. 

Samen Sterk Afslankprogramma is dé oplossing

Met Samen Sterk ben je niet in alleen in deze reis van afvallen. Ariyana Arsala, met meer dan 10 jaar ervaring als hoofd-diëtiste en de kracht achter Diëtistenpraktijk Samen Sterk, heeft met haar team al meer dan 20.000 mensen geholpen hun ideale gewicht te bereiken. Haar verhaal en de successen van de cliënten bewijzen dat iedereen, ongeacht de uitdagingen, zijn droomlichaam kan realiseren. Met meer dan een decennium ervaring als diëtist, onthult ze geheimen die de traditionele dieetcultuur je nooit vertelt.

Het is een aanpak die je nergens anders vindt, omdat het dieper graaft, verder kijkt en echt transformeert. Vaak horen we “Ik heb alles geprobeerd, en niets werkt voor mij.” Maar het geheim ligt niet in het zoeken naar een wondermiddel. Het ligt in het aanpakken van de kern van het probleem – van voeding, fysieke activiteit tot mindset. Dit is wat Samen Sterk uniek maakt: een holistische benadering die verder gaat dan alleen de focus op voeding.

gezonde smoothie afvallen

Een investering in je gezondheid

Voor €500 per maand (€16,50 per dag) bieden wij een allesomvattend pakket voor 12 maanden, ontworpen om niet alleen je lichaam maar ook je geest en ziel te transformeren wat ervoor zorgt dat je resultaat ook behoudt. Dit omvat:

  • Persoonlijke sessies met diëtisten, personal trainers en een mindset coach.
  • Een steunende community van gelijkgestemden.
  • Persoonlijke voeding en bewegingsplannen, afgestemd op jouw levensstijl en doelen.

De lichamelijke en mentale voordelen voor jou

Vaak horen we “Ik heb alles geprobeerd, en niets werkt voor mij.” Maar het geheim ligt niet in het zoeken naar een wondermiddel. Het ligt in het aanpakken van de kern van het probleem – van voeding, fysieke activiteit tot mindset. Dit is wat Samen Sterk uniek maakt: een holistische benadering die verder gaat dan alleen de focus op voeding.

Lichamelijke gezondheid

Gewichtsverlies:
Bereik en behoud je ideale gewicht op een gezonde en manier.

Verhoogde Energielevels:
Voel je energieker

Verbeterde Slaap:
Geniet van een diepere en meer herstellende slaap elke nacht

Sterker:
Verminder het risico op chronische ziekten zoals diabetes, hartziekten en hoge bloeddruk. Met het doel om volledig vrij te zijn van deze chronische ziekten.

Flexibiliteit en Mobiliteit:
Ervaar verbeteringen in je lichaamsbeweging en vermindering van pijn.

Sterkere Immuunsysteem:
Bouw een sterker immuunsysteem op door gezonde leefgewoonten.

Mentale en emotionele welzijn

Mentale Helderheid en Focus:
Verbeterde concentratie en mentale prestaties

Emotionele Balans:
Tools om beter om te gaan met stress en emoties

Zelfvertrouwen:
Bouw zelfvertrouwen op en voel je goed over je lichaam en jezelf.

Betere Relatie met Voedsel:
Ontwikkel een gezonde relatie met voedsel, vrij van schuldgevoelens en restricties.

Ondersteunende Gemeenschap:
Word lid van een gemeenschap die je begrijpt, ondersteunt en motiveert.

Deskundige Begeleiding:
Profiteer van de kennis en ervaring van professionals die je begeleiden naar je doelen.

Meer voordelen

Levenslange Vitaliteit:
Geniet van een hogere kwaliteit van leven met verminderde risico’s op chronische ziekten.

Rijkere Levensjaren:
Beleef meer actieve en energieke jaren, met een sterker immuunsysteem, een gezond hart- en vaatstelsel, optimale lichaamsfuncties, en een stabiel emotioneel welzijn voor een langer, vervullend leven met je gezin.

Deze voordelen vormen samen een krachtige motivatie om de eerste stap te zetten en je te committeren aan een gezondere toekomst.

Wat gebeurt er als je niks doet

Wat gebeurt er als je niks doet?

  • Je kan zelfs in gewicht toenemen met een verkeerd voedingspatroon
  • Je zal steeds meer last krijgen van je lichamelijke klachten
  • Je blijft je futloos en moe voelen zonder begeleiding
  • Je medicatie wordt meer of wordt steeds verhoogd

Onze klanten over Samen Sterk

Marijke12 kg afgevallen in 5 maanden
Lees verder
"In 5mnd tijd >12 kg kwijt. En dat als 74-jarige. Had dit niet voor mogelijk gehouden. Ik kreeg goede adviezen, gericht op blijvende aanpassing van eetgewoonten. Met name haar groene, oranje en rode lijsten waren een geweldig hulpmiddel, die ik blijvend zal raadplegen. Het gewichtsverlies is een zegen voor mijn gewrichten. Ik voel mij stukken fitter en ik slaap beter."
Henk8 kg afgevallen in 6 weken
Lees verder
"Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven!"
JeanetteGewichtsverlies & Mentale groei
Lees verder
"Super! Ik loop al bijna een jaar bij Claire en ze heeft mij onwijs veel geholpen. Ik eet gezonder en ben veel bewuster bezig. Ook helpt ze mij om beter in mij vel te voelen en denkt ze ook mee op mentaal vlak om dingen aan te pakken. Het is echt een positieve aanvulling op mijn leven. Ze pakt alle situaties goed aan vooral het passend maken bij elke fase van mijn leven. Dankbaar dat het mij ook heel veel heeft geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben onwijs veel gegroeid."
Vorige
Volgende

Meestgestelde vragen

Het is begrijpelijk om sceptisch te zijn, maar ons programma is gebaseerd op bewezen methoden en begeleid door experts in het veld. Van diëtisten, personal trainers en mindset coaches.

Motivatie is een uitdaging voor iedereen. Daarom omvat ons programma toegang tot een ondersteunende gemeenschap en persoonlijke coaching om je gemotiveerd te houden. Je staat er niet alleen voor!

We begrijpen dat tijd een kostbaar goed is, daarom is ons programma flexibel ontworpen om in jouw levensstijl te passen. Van korte, effectieve workouts tot eenvoudige maaltijdplanning, we maken het haalbaar voor zelfs de drukste schema’s! We geven ook in de avond en weekend sessies indien dat beter in je agenda past.

Veel programma’s bieden geen gepersonaliseerde aanpak of de voortdurende steun die cruciaal is voor langdurig succes. Ons programma is anders omdat we individueel afgestemde plannen en continue ondersteuning bieden om je door elke stap van het proces te begeleiden.

Hoewel de initiële kosten hoger kunnen lijken, investeer je in een uitgebreid programma dat ontworpen is voor duurzame resultaten en langetermijngezondheid. De waarde die je ontvangt in termen van persoonlijke begeleiding, ondersteuning, en op maat gemaakte hulpmiddelen overstijgt ver de kosten.

Ons programma is ontworpen met de flexibiliteit om aan te passen aan diverse gezondheidsbehoeften en omstandigheden. We werken samen met jou om een plan op te stellen dat veilig en effectief is, rekening houdend met jouw specifieke situatie.

Goed nieuws: wij ook niet! Ons programma focust op het creëren van een gebalanceerde, voedzame eetpatroon die je kunt volhouden. Het gaat niet om beperking, maar om het vinden van gezonde voeding die je lekker vindt en die bij jouw leven past.

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Onze aanpak omvat individuele coaching en regelmatige check-ins om ervoor te zorgen dat je je ondersteund voelt en je programma op jouw behoeften blijft afgestemd.

Ons programma is specifiek ontworpen om je te helpen duurzame levensstijlveranderingen door te voeren, niet alleen voor tijdelijk gewichtsverlies. We richten ons op langdurige gezondheid, niet op snelle fixes!

Geen zorgen, ons programma is gebaseerd op het principe van balans en genot. We leren je hoe je een voedzaam en bevredigend dieet kunt samenstellen dat niet beperkt is tot alleen groenten. Variatie en smaak staan centraal.

Goed nieuws: dat is ook niet nodig. Ons programma omvat efficiënte en effectieve oefeningen die je in korte sessies kunt doen, thuis of elders, passend bij jouw schema en voorkeuren.

Honger lijden is niet de sleutel tot succes. Ons programma focust op het eten van volwaardige, voedzame maaltijden die je verzadigd houden. Het gaat om slim eten, niet om minder eten.

Discipline is slechts één deel van de vergelijking. Ons programma biedt de structuur, steun, en motivatie die je nodig hebt om je doelen te bereiken, zelfs als je in het verleden hebt geworsteld met zelfdiscipline.

Sociale evenementen en uit eten gaan zijn deel van het leven. Ons programma leert je strategieën om slimme keuzes te maken zonder je sociale leven op te offeren.

Ons programma benadrukt het belang van een gebalanceerd dieet dat gebaseerd is op makkelijk verkrijgbare, voedzame voedingsmiddelen. Dure superfoods of supplementen zijn niet nodig om succesvol te zijn.

Absoluut. Ons programma wordt op maat gemaakt om rekening te houden met alle dieetbeperkingen of allergieën die je hebt. Persoonlijke aanpassingen zijn een essentieel onderdeel van onze aanpakPersoonlijke Dagmenu’s met Recepten

Gevestigd door heel Nederland

De enige vraag die nu nog rest is: ben jij klaar om de beste versie van jezelf te worden? Ben je klaar om te investeren in een gelukkiger, gezonder leven? Neem de stap en schrijf je in voor ons exclusieve programma voor €6000 per jaar of 500 euro per maand en ontdek hoe het voelt om weer vol vertrouwen in het leven te staan.

Jouw toekomst begint vandaag. Kies voor verandering om je weer gelukkig, gezond en vitaal te voelen.

Dit is jouw moment. Niet morgen, niet volgende week, maar nu. De reis naar je droomlichaam begint met een keuze – de keuze om te investeren in je geluk, gezondheid, en toekomst.

Kies uit meer dan 45 vestigingen!