Deskundige diëtisten in Lelystad voor een persoonlijk advies!

Op zoek naar een professionele diëtist in Lelystad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Samen Sterk staat een deskundig en ervaren team van diëtisten voor u klaar om u te helpen bij het bereiken van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen. 

Onze diëtisten werken op basis van wetenschappelijke kennis en inzichten op het gebied van voeding en gezondheid. Ze hebben ruime ervaring in het begeleiden van mensen met uiteenlopende voedingsproblemen en -vragen. Van gewichtsproblemen en allergieën tot darmklachten en diabetes: wij kunnen je helpen bij het vinden van een passende oplossing.

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Lelystad

Waarom een diëtist inschakelen?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Helaas is het niet altijd eenvoudig om gezond te eten, zeker niet als u te maken hebt met voedingsproblemen of -allergieën. Een diëtist kan u helpen bij het vinden van een passend voedingspatroon, dat past bij uw persoonlijke situatie, wensen en doelen. Een diëtist kan hierbij rekening houden met factoren zoals:

Voedingsstoffen: welke voedingsstoffen heb u nodig en hoe kunt u deze op de juiste manier binnenkrijgen?

Gewicht: hoe kunt u op een gezonde manier afvallen of aankomen? 

Allergieën en intoleranties: hoe kunt u toch gezond eten als u bijvoorbeeld een gluten-, lactose- of andere voedselintolerantie hebt?

Medische aandoeningen: welke invloed heeft jouw medische aandoening op uw voedingspatroon?

Een diëtist kan u hierbij helpen door persoonlijk advies te geven over gezonde voeding en u te begeleiden bij het vinden van een passend voedingspatroon.

Vergoeding en verzekering

Dieetadvies wordt vergoed vanuit de basisverzekering. u hebt recht op 3 uur dieetadvies per kalenderjaar. Dit betekent dat u de kosten voor de diëtist grotendeels vergoed krijgt door uw zorgverzekeraar. Let op: het eigen risico is van toepassing op dieetadvies. 

Heb u aanvullende verzekeringen? Dan kan het zijn dat u nog meer dieetadvies vergoed krijgt. Dit verschilt per zorgverzekeraar en per polis. Neem contact op met uw zorgverzekeraar om te kijken welke vergoedingen van toepassing zijn op jouw situatie.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
Dietistenpraktijk in Amsterdam

Onze werkwijze

Bij Samen Sterk vinden wij het belangrijk dat onze diëtisten werken op een persoonlijke en effectieve manier.  Onze diëtisten zijn ervaren professionals met een passie voor voeding en gezondheid. We zijn er om u te helpen bij het bereiken van uw doelen en het verbeteren van uw algehele welzijn. We werken met een persoonlijke aanpak, waarbij we de tijd nemen om jouw individuele behoeften en obstakels te begrijpen. Onze diëtisten bieden dan ook op maat gemaakte adviezen en begeleiding die passen bij uw levensstijl. Of u nu wilt afvallen, werken aan een gezondere relatie met voeding, of een specifieke aandoening hebt waarbij voeding een rol speelt, wij zijn er om u te ondersteunen.

Liever online diëten?

Ben je om welke reden dan ook niet in de gelegenheid om naar de praktijk in Lelystad te komen? Bij Samen Sterk kun je ook online het traject doorlopen. Het contact met de voedingsdeskundige verloopt in dat geval via videobellen, WhatsApp en/of telefonisch. Je krijgt nog steeds voedings- en leefstijladvies dat op jouw wensen en doelen is afgestemd, alleen verloopt het contact online. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Onze benadering

Onze benadering gaat verder dan alleen het verstrekken van voedingsadvies. We willen dat u zich gesteund voelt en dat u begrijpt hoe u nieuwe gewoontes kunt integreren in uw dagelijkse leven. Dit betekent dat we u zullen helpen bij het opstellen van haalbare doelen, u zullen motiveren en inspireren om aan de slag te gaan en dat we u zullen voorzien van praktische tips en trucs. We geloven in het belang van een holistische benadering van gezondheid. Dit betekent dat we niet alleen naar voeding kijken, maar ook naar andere aspecten van uw leven die van invloed kunnen zijn op uw gezondheid en welzijn. Denk hierbij aan slaap, stressniveau, fysieke activiteit en mentale gezondheid. We zullen samenwerken om alle factoren die bijdragen aan jouw welzijn te optimaliseren.
Persoonlijke diëtist Groningen

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Previous
Next

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil u een afspraak maken met een van onze diëtisten in Lelystad?
Laat uw gegevens achter voor een gratis kennismaking!