Hanneke Noordhuis

Schermafbeelding 2021-02-10 om 12.17.29

Mijn naam is Hanneke Noordhuis en ik ben sinds maart 2021 aan de slag gegaan bij diëtistenpraktijk Samen Sterk. Ik ben werkzaam in de regio Rotterdam (Hellevoetsluis, Brielle, Hoekse waard, Spijkenisse e.o.)

Ik ben een gedreven diëtist die u graag begeleid richting uw doel. In de begeleiding zal ik een luisterend oor bieden en samen met u kijken hoe we de weg naar uw doel in kunnen vullen. Ik vind het van belang om er samen naar te kijken wat haalbaar is en werk in kleine stapjes naar uw doel toe. Deze kleine stapjes leiden uiteindelijk tot grote veranderingen. Tevens zal ik u tijdens de weg die u bewandelt richting uw doel informatie bij brengen over gezonde voeding, zodat u uiteindelijk de veranderingen in uw leefstijl behoud en dit ziet als een gewoonte.

U kunt bij mij terecht met al uw vragen over voeding en leefstijl. De weg naar uw doel is niet binnen één consult behaald. Het is eigenlijk net als een puzzel, alle kleine stapjes vallen uiteindelijk in elkaar en vormen een puzzel. Is de puzzel af? Dan ben ik ervan verzekerd dat u zelfstandig verder kunt gaan.

In mijn vrije tijd breng ik mezelf graag nieuwe informatie bij omtrent voeding, sport en voeding in relatie tot fertiliteit. Daarnaast ben ik zelf actief bezig binnen de fitness. Ik vind het leuk om te doen en daarnaast is het goed voor de gezondheid.

U kunt bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding bij:

- Overgewicht / Obesitas
- Diabetes Mellitus type 2
- Hart- en vaatziekten
- COPD
- PDS

Maak nu een afspraak afbeelding

Contactgegevens
Diëtistenpraktijk Samen Sterk
Telefoon: 085 7500 050
Afspraken wijzigen: afspraken@samen-sterk.com
Overige vragen: admi@samen-sterk.com