Professioneel voedingsadvies op maat van onze diëtist Winterswijk!

Diëtistenpraktijk Samen Sterk uit Winterswijk biedt je professioneel voedingsadvies op maat. In ons team is veel kennis, kunde en ervaring aanwezig. Hierdoor kunnen wij jou het best mogelijke advies bieden omtrent diëten en een gezonde leefstijl. Wij zijn vooral gespecialiseerd in sportvoeding, gewichtsverlies, diabetes, hart- en vaatziekten, ondervoeding en maag- en darmproblemen. Hierdoor kunnen wij jou altijd optimaal helpen. Heb je  hulp nodig, of heb je nog wat vragen? Aarzel dan niet, want wij van diëtistenpraktijk Samen Sterk uit Winterswijk zijn er voor jou!

8.9

Zorgkaart Nederland

Patiëntenfederatie NPCF

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Winterswijk

Onze diëtist Winterswijk helpt jou bij het afvallen

Het verliezen van overgewicht kan een lastige uitdaging zijn. Zeker als je hier alleen voor staat. Overgewicht is ook vaak niet alleen een kwestie van teveel kilo's, het kan je ook mentaal vreselijk in de weg zitten. Naast alle verleidingen die dagelijks je pad kruisen, en die je dus moet weerstaan, kan medicatiegebruik of een bepaalde aandoening ook zorgen voor overgewicht.

Wij helpen je om in kaart te brengen waar jouw kilo's vandaan komen. Samen met een voedingscoach in Winterswijk die gespecialiseerd is in een persoonlijke aanpak van gewichtsbeheersing, ga jij aan de slag naar overgewicht vrij leven.

Dit doen wij door:

  • Te kijken naar jouw leefstijl, eetgewoonte, persoonlijke omgeving en individuele wensen;
  • Deskundige voedingsadviezen te geven, gebaseerd op de kennis van gespecialiseerde diëtisten en voedings professionals;
  • Jouw voortgang nauwlettend te monitoren. Je gewicht, je maten en je motivatie;
  • Je geen honger diëten of uitsluitingen van waardevolle voedingsstoffen te adviseren. Gezonde en gevarieerde maaltijden adviseren we wel.

Kosten diëtist Winterswijk

Hoewel een groot deel van de kosten voor een diëtist wordt vergoed vanuit de zorgverzekering, is het totale kostenplaatje afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Uiteraard is de mate waarin jij coaching en begeleiding ontvangt bepalend voor de uiteindelijke kosten. Om je een indicatie te geven:

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake (45 - 60 min) € 90,-
Vervolgconsult (en) (20 min) € 30,-
Telefonisch consult (kort) (5 - 10 min) € 15,-
Telefonisch consult (lang) (15 - 20 min) € 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen (< 48 uur afzegging) € 30,-

Online begeleiding

Deze tarieven gelden ook voor online begeleiding. Ondersteunend contact via WhatsApp en email, alsmede het uitschrijven van recepten of bestellen van producten worden gerekend als consult. Hierdoor hoef je niet iedere keer op bezoek in Winterswijk en word je toch geholpen!

Individuele coaching van onze voedingsprofessional in Winterswijk

Een gezonder eetpatroon, een nieuwe leefstijl en een fijner leven. Onze voeding professionals in Winterswijk coachen jou en helpen jou om de juiste wegen in te slaan. Allereerst wordt samen met jou een gekeken naar de huidige situatie. We bespreken jouw doelen en wensen en vanuit daar gaan we kijken naar de mogelijkheden. Want jij bent uiteindelijk degene die het moet doen. Het heeft voor de voedingscoaches dan ook geen enkele zin om strikte diëten of lastig vol te houden beperkingen op te leggen. Juist om te kijken wat wel binnen jouw mogelijkheden past, is het slagingspercentage van onze persoonlijk aanpak zo hoog.

Wat zeggen onze klanten

Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
L.S.
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
zeer tevreden om de goede uitleg

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  • Meer dan 5.000 mensen geholpen
  • Beoordeeld met een 8.9.
  • 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek met een diëtist in Winterswijk?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!