Persoonlijke diëtist in Hoofddorp

Zoek je ondersteuning bij gewichtsbeheersing in Hoofddorp? Bij Samen Sterk in Hoofddorp bieden wij professionele ondersteuning door ons deskundige team van diëtisten. Wij zijn er voor je bij gewichtsgerelateerde uitdagingen zoals overgewicht en ondergewicht, en bij chronische gezondheidsproblemen zoals diabetes en hart- en vaataandoeningen. Ook voor maag- en darmklachten, allergieën of voedselintoleranties staan wij klaar. We ontwikkelen samen met jou een op maat gemaakt dieetplan, toegespitst op jouw unieke situatie. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Laten we samen werken aan een gezondere levensstijl!

zorgkaart_patientenfederatie

Bezoekadres en openingstijden Diëtist Hoofddorp

Huisartsen Marktplein
Hoofdweg Oostzijde 706A
2132 BV Hoofddorp

 

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Afvallen met onze diëtisten in Hoofddorp

Overgewicht kan een grote impact hebben op zowel je fysieke als mentale welzijn. Het kan je gezondheid en geluksgevoel negatief beïnvloeden als je je niet goed voelt in je eigen lichaam. In onze hedendaagse maatschappij is het probleem van overgewicht aan het toenemen. Met de constante toename van verleidelijke snacks en lekkernijen is het een uitdaging om de juiste balans te vinden in wat we eten. Bovendien kunnen bepaalde gezondheidsproblemen of de bijwerkingen van medicatie bijdragen aan gewichtstoename.

Wanneer je last hebt van overgewicht, gaan wij graag met je aan de slag om dit te verhelpen. Wij hebben voedingscoaches die gespecialiseerd zijn in het verhelpen van overgewicht en die samen met jou aan de slag gaan om jouw problemen te verhelpen. Zo zorgen we ervoor dat je weer snel lekker in je vel zit!

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Kosten diëtist

Benieuwd naar de kosten voor een diëtist? De totale kosten hangen natuurlijk af van jouw doelen en wensen, maar ook van het aantal consulenten dat je nodig hebt.

Het uitschrijven van een recept, het beantwoorden van vragen via telefoon, WhatsApp, of e-mail en het bestellen van producten wordt gerekend als een consult. Uiteraard zijn de kosten hiervoor afhankelijk van de duur. De tarieven gelden ook voor online begeleiding. Goed om te weten: door de zorgverzekering wordt een groot deel van de kosten voor een diëtist vergoed.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
Diëtist hoofddorp

Persoonlijk advies van onze voedingsdeskundige in Hoofddorp

In Hoofddorp staan onze voedingscoaches klaar om je te begeleiden naar een gezondere levensstijl. We beginnen met een persoonlijk gesprek om jouw specifieke doelen en uitdagingen in kaart te brengen. Daarna is het aan jou om je aan het voorgestelde dieet te houden. Bij ons ligt de focus op de kwaliteit van jouw leven; we geloven niet in strikte diëten die je levensplezier beperken. Samen met jou ontwikkelen we een voedingsplan dat niet alleen goed is voor je gezondheid, maar waar je ook blij van wordt en dat je makkelijk kunt volgen.

Online diëten

Ook wanneer je, om welke reden dan ook, niet in staat bent om te reizen kun je bij Samen Sterk terecht voor dieetadvies. Onze diëtistenpraktijk staat altijd voor je klaar en onze diëtisten kunnen dan ook gemakkelijk een online consult geven

Je hoeft dan dus niet per se naar Hoofddorp te komen, maar je krijgt toch persoonlijk de hulp die je nodig hebt. Via videobellen, telefonische consulten en WhatsApp-gesprekken kun je in principe het gehele dieettraject doorlopen. 

Op zoek naar een orthomoleculair diëtist in Hoofddorp?

Zoek je in Hoofddorp naar een deskundige orthomoleculaire diëtist? Wij staan voor je klaar! Onze aanpak lijkt op die van een traditionele diëtist, maar wij duiken dieper in de materie. Wij analyseren op moleculair niveau welke voedingsstoffen jij specifiek nodig hebt. Op basis hiervan creëert onze orthomoleculaire diëtist in Hoofddorp een gepersonaliseerd voedingsschema, perfect afgestemd op jouw behoeften. Dit omvat niet alleen je dagelijkse voeding en dranken, maar ook eventuele aanvullende voedingssupplementen.

Diëtist hoofddorp

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Previous
Next

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil je een gratis kennismakingsgesprek met een diëtist in Hoofddorp?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!