Persoonlijke diëtist in Echt

Gezond leven staat altijd voorop. Bij Samen Sterk weten we dit maar al te goed. Onze diëtisten hebben dan ook uitgebreide expertise op verschillende gebieden, waaronder gewichtsverlies, diabetes, hart- en vaatziekten, ondervoeding, maag- en darmproblemen en sportvoeding. Hiermee kunnen we je op de beste manier helpen om jouw gezondheidsprobleem op te lossen. Bij ons kun je rekening op de best passende diëtist die deskundige en betrouwbare begeleiding zal bieden. Samen zoeken we naar oplossingen waarbij je hele leven niet alleen om het dieet draait. Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op; we helpen je graag verder.

zorgkaart_patientenfederatie

Huisartsenpraktijk de Breet
Nieuwe Markt 4
6101 CT Echt
Diëtiste: Lorrany Lima

Vrijdag 08:00 tot 12:30 uur

Direct Afspraak maken of wijzigen:
afspraken@samen-sterk.com
Tel: 085 7500 050

Afvallen met onze diëtisten in Echt

Overgewicht komt steeds vaker voor. Door drukke schema’s komen veel mensen niet meer toe aan beweging of het bereiden van een gezonde maaltijd. Dit is een probleem, want overgewicht kan zowel fysieke als mentale klachten geven. Gelukkig kunnen wij je helpen om hier voorgoed vanaf te komen. Benieuwd hoe?

Zo helpen we je fit, slank en gezond te worden:

 Persoonlijk dieetadvies op maat voor leefsituatie, eetgewoonte en wensen

 Deskundige voedingsadviezen door onze gespecialiseerde diëtisten

 We houden je voortgang bij door te wegen en meten

 We laten je lekker en gevarieerd eten, zonder dat je honger lijdt

Kosten diëtist

De tarieven voor onze diensten zijn afhankelijk van jouw individuele behoeften en de frequentie van de consulten. Elk traject is op maat, want ieder individu is uniek. Dingen zoals recepten uitschrijven, vragen beantwoorden via telefoon, whatsapp of e-mail, en het bestellen van producten zijn onderdeel van onze consults. De duur van een consult bepaalt mede de prijs. Een bijkomend voordeel: veel van onze diensten worden vaak vergoed door jouw zorgverzekering.

Dit zijn de tarieven waar je op kunt rekenen:
Intake(45 – 60 min)€ 90,-
Vervolgconsult (en)(20 min)€ 30,-
Telefonisch consult (kort)(5 – 10 min)€ 15,-
Telefonisch consult (lang)(15 – 20 min)€ 30,-
Thuisbezoek € 15,-
Niet tijdig afzeggen(< 48 uur afzegging)€ 30,-
DietistXEcht

Persoonlijk advies van onze deskundigen in Echt

Het team van Samen Sterk in Echt staat voor jou klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. We kijken hierbij naar jouw persoonlijke doelen en uitdagingen en maken op basis hiervan een passend en op maat gemaakt plan. Samen gaan we vervolgens aan de slag om deze uit te voeren, zodat je snel weer lekker in je vel zit!

Online diëten

Kun je, om welke reden ook, niet langs komen in Echt? Geen probleem! Dankzij de hedendaagse technologie kunnen we begeleiding op afstand bieden, waardoor we jou alsnog goed kunnen helpen. Dit doen we door middel van videobellen, telefonische consulten en WhatsApp-gesprekken. Onze diëtisten in Echt staan altijd voor jou klaar!

Wat zeggen onze klanten

Lees verder
Ik ben sinds 6 weken begonnen met mijn lifestyle om te gooien qua voeding omdat ik 20 kilo wil afvallen. Ik zit nu op 8 kilo en ben 6cm buikomtrek kwijt, zonder haar had ik dit nooit bereikt, ze geeft mij een fijn gevoel en ik ben altijd weer erg gemotiveerd om door te gaan als ik bij haar op afspraak ben geweest, tot nu toe ben ik heel tevreden met haar in mijn leven! L.S.
Lees verder
Zeer tevreden om de goede uitleg
Lees verder
Ik zou niet weten wat er beter kan in mijn geval! Ik heb allemaal tienen gegeven omdat ik zeer blij en zeer tevreden ben met de steun en behulpzaamheid van Shirley Wehl, diëtiste bij Amstelland van Samen Sterk. Altijd even vriendelijk, meedenkend wat haalbaar is, punctueel, geïnteresseerd en geeft goede adviezen!
Previous
Next

Waarom kiezen voor Samen Sterk?

  Meer dan 5.000 mensen geholpen

 Beoordeeld met een 8.9

 4-7 consulten vergoed vanuit je zorgverzekering

Contact

Wil jij een gratis kennismakingsgesprek met een diëtist in Echt? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!