Cassandra Lemkes

Mijn naam is Cassandra Neeteson Lemkes en ik ben afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Amsterdam. Wat mij drijft als diëtist, is het besef dat voeding een sleutelrol speelt in het leven van mensen. Het heeft invloed op hun fysieke gezondheid, energieniveaus en algehele levenskwaliteit. Ik wilde de kennis en expertise vergaren om anderen te begeleiden bij het begrijpen van hun voedingsbehoeften en het nemen van weloverwogen beslissingen over wat ze eten.
 
Als diëtist heb ik de kans om mensen te helpen bij het aanleren van gezonde eetgewoonten die levenslang meegaan. Het is mijn doel om hen te ondersteunen bij het bereiken van hun gezondheidsdoelen, of dat nu gewichtsverlies, betere voedingskeuzes of een specifieke medische behoefte is. Het geeft me voldoening om een positieve impact te hebben op het welzijn van anderen en bij te dragen aan een gezondere samenleving.
 
Graag kijk ik samen met u naar het optimaliseren van uw leefstijl om ervoor te zorgen dat uw voedingsplan niet alleen voedzaam, maar ook lekker is! 

Contactgegevens

Diëtistenpraktijk Samen Sterk
Telefoon: 085 7500 050
Afspraken wijzigen: afspraken@samen-sterk.com
Overige vragen: admi@samen-sterk.com